Værkstedsbesøg & Foredrag

Event

Årets firmajulegave og andre firmagaver

Går du op i æstetik og fortjener dine medarbejdere noget ud over det sædvanlige – så har vi firmagaven dertil!

Vi kan hjælpe med at kommunikere virksomhedens kerneværdier ud til medarbejderne igennem gennemtænkte gaver.  Hvis virksomheden går op i kvalitet, detaljer, den gode historie, og fortjener dine medarbejdere noget ud over det sædvanlige – så har vi firmagaven dertil! Et nøje udvalgt produkt i form af gavekort, så at hver enkelt medarbejder kan udvælge en gave i yndlingsfarve og stil, fra en specifik kunsthåndværker i butikken.

Vi arrangerer events i butikken for dig og dine ansatte, hvor I får muligheden for selv at vælge og hvad aftenen skal præges af, og at vælge indivuduelle produkter for gavekortets beløb.

Vi sørger for lidt lækkert til ganen samt lidt historier bag produkterne, f. eks processen fra de første væveprøver på væven til produktion at textiler og mine pudekollektioner. ((Eller om processen i mine unika tekstiler og præsentation af vævede kropsobjekter på giner.))

Også præsentation af flere andre kunsthåndværkeree, i andre fagbrupper, som keramik, print og smykker, eller hvad dert er mest interesse for hos jer.

((Vi kan også efter anden aftale arrangere et møde med en ønsket kunsthåndværker, der vil fortælle lidt om deres værker.))Book et “gå hjem” arrangement eller en aften der passer jer, hos os og lad dine ansatte vælge deres egne personlige kunsthåndværker gaver.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foredrag

Jeg udbyder i øjeblikket 2 forskellige foredrag:

Vævning: Er du interesseret i faget og vil gerne høre mere om hvordan du kan eksperimentere med vævning? Så er dette foredrag noget for dig!
Jeg vil blandt andet fortælle om, hvordan jeg udviklet mine teknikker, inspirationen bag, og give eksempler på hvordan der generelt arbejdes med vævning og hvilke muligheder der er indenfor faget.

Foredraget henvender dig både til begyndere og øvede.

Hvordan jeg blev kunsthåndværker: Dette er et foredrag der fortæller om min egen rejse hen imod at blive den kunsthåndværker jeg er i dag – om hvordan mit arbejde har udviklet sig – og bliver ved med at udvikle sig.