Nye pudedesign fra 1+1 Design

Køb på vores webshop her

 

 

 

1+1 Design Limited Edition

I sin nye kollektion ”Limited Edition” kombinerer Helene Vonsild de kendte tekstiler fra Tokyo og Chicago-kollektionerne. Tekstilerne kombineres, blandes og sammensættes i nye og spændende farver og strukturerer. Der dannes en overraskende bevægelse af farvekontraster og helhed i sammensætningen mellem Tokyo-tekstilets enkle struktur med de mange fine riller og stille variationer – og Chicago-tekstilets helt nye farver og ensartede linjer i. Den spændende bagside af Tokyo-tekstilet er også udfordrende inddraget i denne kollektion. Puderne er skåret asymmetrisk og de 4 puders farve og materialesammensætning er alle forskellige. Farvekombinationerne er de klassiske sort, hvid og gråtoner samt koral, kamel blackberry og dark rose toner og der laves 10 stk. af hver farvekombination.

rigtig

 

 

 

 

 

 

Flere pudedesign fra 1+1 Design med lyse farvekombinationer

Twistet og moderne tekstil origami

Inspireret af klassiske japanske traditioner.

 

 

Kollektionen er navngivet Twist med direkte reference til pudens look og ikke mindst Helene Vonsilds evne til at bearbejde og twiste traditionelle papirfoldeteknikker i nye tekstile materialer. Puderne er lavet i kvalitetstoffet Pause fra Kvadrat og sammensat af kontrasterende og moderne farver, samt mere neutrale farver, hvilket giver puderne et moderne grafisk udtryk. Det fine lille ornament på pudens midte, vokser naturligt ud af et enkelt stykke stof, der er syet sammen af fire farver og derefter foldet efter en af de mest avancerede origamiteknikker. Det lille firkantede ornament giver puden et ekstra twist, fordi pudens fire farver bliver forskudt til en tredimensional figur, og tilføjer udtrykket noget raffineret. Den smukke lille kvadratiske komposition vokser ud af samme stoflige helhed, som selve den runde bløde pude, hvilket fylder puden med smuk formmæssig kontrast. Det sofistikerede form ‐ og materialespil tiltrækker et nysgerrigt øje, da det ikke helt er lige til at regne ud, hvordan det er lavet.

Helene Vonsilds populære og prisvindende 1+1 design pudekollektion har været i produktion i flere år, hvorfor hendes designs er anerkendt blandt forbrugere og førende forhandlere.