Industriel Textil

Som Tekstildesigner og Væver er jeg i stand til at bestemme stoffets karakter, udfra et ønsket brug eller udtryk,
gennem valg af specielgarn og andre materialer, kombineret med teknisk opsætning på væven.

Jeg udfører specielopgaver i mål efter ønske, til både bolig, møbler, indretning og udstillinger. Derudover udsmykningsopgaver og samarbejde med arkitekter om udsmykning af rum.

Industriel design

Jeg har gardin- og møbelstofdesign i produktion hos en af landets førende kunstindustrielle virksomheder, Kvadrat i Ebeltoft. De har hængt i Kvadrats showrooms i Milano, London og Paris og bliver solgt over hele verden, ligesom hendes tørklæder forhandles i tidligere topmodel Helena Christensens trendy tøjbutik i New York.

> Læs min profil på Kvadrat

Chicago

Chicago stof

CHICAGO er min første møbelstof for Kvadrat. Udgangspunktet for min et ønske om at skabe et stykke tekstil, der i sit samspil med møblets form kunne frembringe helt nye udtryk.
Læs mere om Chicago her


Tokyo

Tokyo stof

Mit nyeste stof for Kvadrat, er TOKYO. Inspirationen til både strukturen og farverne er hentet i den japanske natur og Tokyos pulserende byliv.
Læs mere om Tokyo her


[/row]

kolding dug

KOLDING-dugen

I 2007 fik jeg stillet den udfordrende opgave at udtrykke essensen af Kolding og indfange og væve dette i en dug. Designet KOLDING blev til i et samarbejde mellem jeg, Georg Jensen Damask og Business Kolding.

Designet er en grafisk og symbolrig illustration af uddannelse, energi, kompetencer, iværksættere og blomstrende kreativitet. Byen Kolding er symboliseret ved en cirkel i midten, der vokser og åbner sig ud mod verden. Fjordens bølger forbinder byen med det åbne hav, ligesom bølgerne også illustrerer Slotssøens krusninger. Bølgerne bliver større og større og symboliserer en by i vækst, hvor idéer vokser og tager fart. Alle kan finde noget der henvender sig særligt til én i de forskellige strukturer og symbolikker i dugen, der dermed danner rammen for et godt samlingspunkt og gode samtaler omkring et veldækket bord.

 

Design og udstilling

1+1 Design har gennem mange års erfaringer specialiseret sig i dekoration, visual merchandising, udstilling og fremstilling af display.

Vi har specialiseret os i at finde ind til kernen i virksomheden, at visualisere den ånd og det budskab som butikken, showroomet og produktet udtrykker, på en enkel og symbolsk måde, med produktet i centrum.

I vores udstillingsdesign arbejder vi med en ny og anderledes sammensætning af forskellige strukturer og materialer, der understøtter produkterne på en ny måde i forhold til butikken eller konceptet.

Vi står til rådighed for deres butik eller showroom såvel som konsulent med rådgivning til indretning og trimning som med design af vinduesideer.